Louis Pool

Directeur bij Stichting Hart voor Kinderen

 

Nieuwe blog update

"Koopje"

Op zowaar de voorpagina van een landelijk dagblad vond ik, als betrokkene bij stichting Hart voor Kinderen, een interessant artikeltje met bovenstaande kop. Dat huisdieren een nieuw baasje vinden via Marktplaats, is bekend. Maar een kind? ‘Ze is heel lief, alleen we hebben te veel kinderen’. Met deze tekst werd een 8-jarig meisje ‘te koop’ aangeboden. Kosten? 1 euro, zelf op te halen in Groningen. Voor ons in Nederland een bizarre advertentie. De politie vond uit dat het om een foute grap ging van twee zusjes van 11 en 12. Eenmaal getraceerd kwamen de zusjes er met een reprimande vanaf.

Wat hebben we het goed in Nederland, bedacht ik mij, denkend aan de kinderslavernij en handel in o.a Afrika en Haïti, waar wij hulp verlenen. Een van de belangrijkste redenen waarom Hart voor Kinderen zich inzet om verlaten en kwetsbare meisjes te helpen aan een betere toekomst. Een kind hoort een kind te zijn. Punt.

Louis Pool Directeur bij Stichting Hart voor Kinderen

Nieuwe blog update

1868 x DANK! Via het Family7-magazine komen we binnenkort met een dankwoord aan de duizenden donateurs die meegedaan hebben aan onze jaarlijkse matrassenactie voor Oeganda. In plaats van op de grond kunnen nu tenminste 1868 kinderen (en reken maar op meer kinderen per matras) heerlijk slapen op een matras! De distributie van de matraspakketten vindt binnenkort plaats. Om de doelstelling van 2000 stuks te halen zoeken we nog 132 donaties van 25 euro. U misschien? Hartelijk dank voor uw vrijgevigheid! Louis Pool Directeur bij Stichting Hart voor Kinderen

Profiel:

Missionair in de media (TV en Publishing) Missionary in the media (TV and Publishing)


Executive Producer of TV, Events, Concerts, CD's and DVD's.

Fondsenwerver voor NGO's Fundraiser for Charities

Muzikant, schrijver en art-director  Musician, author and art-director

Directeur Stichting Hart voor Kinderen Director Heart for Children

E:   lwijkpool@gmail.com

CV Louis Pool